Hyvinvointia vastuullisesti

Hyvinvointi ja kestävät valinnat näkyvät meillä Helmessä vuoden jokaisena päivänä. Vastuullisuutemme ulottuu aina ekologisiin energiaratkaisuihin asti, ja se toteutuu arjessa niin korkeana kierrätysasteena kuin ilmastoystävällisinä lounasvaihtoehtoina. Hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä pyöräilijöiden palvelut kannustavat ekologiseen työmatkailuun ja virkistystilat luovat upeat puitteet arkiliikuntaan. 

Luonnon kainalossa

Sijaintimme Espoon Tapiolassa tuo luonnon lähellesi. Työhuoneesi ikkunoista heijastuvat vehreät maisemat ja aivan tuossa tuokiossa kävelet happihyppelylle merenrantaan. Nämä ovat niitä arjen pienen suuria iloja, jotka tuovat hyvää mieltä päivästä toiseen.

Hetkiä hyvinvoinnille

Virkistävä pulahdus altaaseen tai lempeä joogahetki kesken työpäivän – Helmessä se onnistuu. Virkistystilamme ovat vuokralaistemme vapaassa käytössä luomassa puitteita aktiiviseen arkeen. Nauti saunan lämmöistä, veden piristävästä vaikutuksesta ja liikuntatilojen monista mahdollisuuksista vaikka joka päivä.

Ympäristötekoja vuoden ympäri

Helmen kiinteistössä tehdään vastuullisia tekoja joka päivä. Osa käyttämästämme energiasta tuotetaan katollamme sijaitsevien aurinkopaneelien voimin. Olemme sitoutuneet siihen, että vuoteen 2027 mennessä kaikki rakennuksen käyttämä energia on täysin hiilineutraalia. Helmen kattojen korkeuksissa asustavat myös omat kaupunkimehiläisemme, jotka toimivat tuikitärkeinä pölyttäjinä ja saavat ympäristömme kukoistamaan. 

Kulkuyhteydet

Sijaintimme kehittyvässä Tapiolassa mahdollistaa työmatkat ekologisesti pyörän selässä, metrolla tai bussilla. Kaupunkipyörät sijaitsevat aivan nurkalla, ja pyöräilijät on huomioitu kiinteistössä suihkutiloilla sekä pyöräparkeilla. Lähin metroasema sekä bussipysäkki sijaitsevat kauppakeskus Ainoassa, noin 400 metrin etäisyydellä.